Turbo

Vår lille pudel Turbo blev 17 år och 6 månader. Husse Olle fick honom i gåva när han var 8 veckor gammal. Han fick namnet Turbo eftersom det var full fart redan från första stund.
Turbo var ingen typisk pudel - hoppig och bjäbbig. Han var en glad, pigg rolig hund som tog allas hjärta med storm. Han fick följa med Olle till jobbet varje dag och dom två blev ett team, som ler och långhalm levde dom nästan som i symbios med varandra. För 9 år sedan kom Barbro in i bilden och Turbo accepterade henne som sin egen allra goaste matte och blev henne lika tillgiven som han var gentemot Olle.
Turbo var med överallt, utomlands i lastbil, som skeppshund ombord på Olles turfiskebåt, Turbo älskade att vara med och fiska. Han for som en skottspole mellan pimpelhålen på isfisket och inspekterade fångsten. Mekaniska verkstäder var också favoritställen och även firmor med lättillgängliga pentryutrymmen och snälla kontorsflickor som tillhandahöll gobitar.
När Olle gjorde jobb där han absolut inte kunde få vara med så blev den gamla mercedesen som en god, trygg varm hundkoja. Hela hans liv var ett enda långt äventyr ända fram till för några månader sedan då åldern började ta ut sin rätt.
I gryningen den 4 maj 2012 var det dags att gå till de sälla jaktmarkerna och vi tror att om det finns en himmel så finns Turbo där och väntar på oss.

Senaste kommentarer

22.12 | 00:57

Min vän Lars Thell riktigt kul med Din uppskattning. Kul också för oss att lyssna till Dina alser inom countrymusik!

20.12 | 18:48

Kul att se alla era alster.

31.08 | 14:42

Det är en fantastisk förändring! Bra jobbat, kära vänner! :)

26.01 | 15:15

Var är bilden på Badtunnan